Els clients de les botigues podran aparcar gratis a l’esplanada Muntanyà

23.12.10, NP Aj Caldes.- L’Ajuntament de Caldes, d’acord amb els comerciants del poble,  ha fet un primer pas per a dinamitzar l’àmbit comercial del municipi amb l’habilitació duna zona d’aparcament gratuït i permanent durant tot l’any que faciliti els clients la realització de les seves compres a les botigues de Caldes i la creació d’una imatge d’identificació.

L’estacionament comercial s’ubica a la zona de l’esplanada de Can Muntanyà, en horari de matins, de 9 a 13 hores, de dilluns a diumenge i estarà regulada amb rellotge horari sense haver d’abonar el preu del tiquet de la zona blava.

[@more@]

La nostra intenció no només es basa en  fomentar el comerç local i facilitar als clients una zona d’aparcament per als seus vehicles”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Àngel Rusiñol, “també volem fidelitzar la clientela dels nostres comerços perquè realitzin les compres al poble i aquest és el primer esglaó que cal assolir en aquest sentit” -afegeix.

L’Ajuntament també ha creat una icona o imatge identificativa del comerç local. Aquesta nova imatge s’ha creat per a canalitzar les campanyes que es puguin realitzar en un futur, mentre es mantenen converses amb els comerciants del poble per ajudar a la creació d’una associació local comercial que permeti dinamitzar les seves activitats conjuntes en benefici també pels seus negocis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Els clients de les botigues podran aparcar gratis a l’esplanada Muntanyà

  1. Marisa diu:

    Massa tard ! Al mercat hi ha deixat d’anar molta gent, pels preus, per tenir-lo empantanegat tant de temps i amb les condicions poc higièniques amb les que es venien els productes ya que no és lògic tenir menjar al costat de les obres, la pols… i sobretot com he dit pels preus, la poca oferta i a sobre havies de pagar per aparcar. Jo que havia d’agafar el cotxe per baixar al centre,he trobat moltes i millors sol.lucions. Massa tard senyors!

Els comentaris estan tancats.

Els clients de les botigues podran aparcar gratis durant noranta minuts a l’esplanada Muntanyà

23.12.10, NP Aj Caldes.- L’Ajuntament de Caldes, d’acord amb els comerciants del poble,  ha fet un primer pas per a dinamitzar l’àmbit comercial del municipi amb l’habilitació duna zona d’aparcament gratuït i permanent durant tot l’any que faciliti els clients la realització de les seves compres a les botigues de Caldes i la creació d’una imatge d’identificació.
L’estacionament comercial s’ubica a la zona de l’esplanada de Can Muntanyà, en horari de matins, de 9 a 13 hores, de dilluns a diumenge i estarà regulada amb rellotge horari sense haver d’abonar el preu del tiquet de la zona blava. “La nostra intenció no només es basa en  fomentar el comerç local i facilitar als clients una zona d’aparcament per als seus vehicles”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Àngel Rusiñol, “també volem fidelitzar la clientela dels nostres comerços perquè realitzin les compres al poble i aquest és el primer esglaó que cal assolir en aquest sentit” -afegeix.

L’Ajuntament també ha creat una icona o imatge identificativa del comerç local. Aquesta nova imatge s’ha creat per a canalitzar les campanyes que es puguin realitzar  en un futur, mentre es mantenen converses amb els comerciants del poble per a la creació d’una associació local comercial que permeti dinamitzar els seus negocis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els clients de les botigues podran aparcar gratis durant noranta minuts a l’esplanada Muntanyà

23.12.10, NP Aj Caldes.- L’Ajuntament de Caldes, d’acord amb els comerciants del poble,  ha fet un primer pas per a dinamitzar l’àmbit comercial del municipi amb l’habilitació duna zona d’aparcament gratuït i permanent durant tot l’any que faciliti els clients la realització de les seves compres a les botigues de Caldes i la creació d’una imatge d’identificació.
L’estacionament comercial s’ubica a la zona de l’esplanada de Can Muntanyà, en horari de matins, de 9 a 13 hores, de dilluns a diumenge i estarà regulada amb rellotge horari sense haver d’abonar el preu del tiquet de la zona blava. “La nostra intenció no només es basa en  fomentar el comerç local i facilitar als clients una zona d’aparcament per als seus vehicles”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Àngel Rusiñol, “també volem fidelitzar la clientela dels nostres comerços perquè realitzin les compres al poble i aquest és el primer esglaó que cal assolir en aquest sentit” -afegeix.

L’Ajuntament també ha creat una icona o imatge identificativa del comerç local. Aquesta nova imatge s’ha creat per a canalitzar les campanyes que es puguin realitzar  en un futur, mentre es mantenen converses amb els comerciants del poble per a la creació d’una associació local comercial que permeti dinamitzar els seus negocis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.