Comunicat de l’Ajuntament de rebuig a les acusacions del Delegat del Govern Espanyol a Catalunya, Sr. Joan Rangel

05.01.11, NP Aj Caldes.- En relació l’article publicat a la revista local del PSC de Caldes d’Estrac “Opinions” signat per l’actual Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Sr. Joan Rangel, i a la vista de les informacions errònies que s’hi contenen, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac vol deixar pública constància de que,

No és cert que l’Ajuntament denegués l’autorització per a celebrar un acte d’homenatge al qui fou regidor socialista d’aquest Ajuntament, Sr. Ricardo Pérez de la Hoz, ja que en cap moment es va tenir coneixement ni es va formular cap petició per part de ningú, ni molt menys per part d’algun representant del PSC, per tal de que l’Ajuntament cedís algun local o mitjans per a facilitar la seva celebració el dia 18 de desembre. Per tant no és que l’Ajuntament negués cap cessió d’algun local per a la realització del dit acte d’homenatge. Senzillament ningú el va demanar.  

[@more@]

Sí és cert, en canvi, que l’Ajuntament va cedir la utilització del pavelló municipal amb utilització de cadires i taules inclosa, per un acte d’aquestes característiques d’homenatge al Sr. Ricardo Pérez de la Hoz, pel dia 4 de desembre, atenent la petició que al respecte se li va formular per part de la Portaveu del Grup Municipal del PSC Sra.Rosabel Cantenys. A dia d’avui, s’ignoren els motius pels quals dit acte no es va portar a terme. 

Dit això i deixant de banda alguns comentaris tendenciosos i poc afortunats que formula el senyor Delegat del Govern, sens dubte atribuïbles al seu desconeixement actual de la realitat caldenca,  l’Ajuntament de Caldes d’Estrac fa constar el seu respecte i consideració cap a la memòria del regidor recentment traspassat, però no pot admetre que amb l’excusa de la seva invocació es vulguin targiversar els fets per part de persones que, com el cas del Sr.Rangel, en raó del càrrec institucional que ocupa, haurien de procurar ser molt més rigorosos a l’hora de llençar segons quines acusacions públiques. 

Finalment, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac també vol dir públicament que respecta però no comparteix les crítiques que sobre la seva gestió formula el Sr.Rangel. No s’entrarà en debat públic sobre les mateixes però no deixa de sorprendre la manca de respecte institucional que representen al tractar-se d’una persona que en raó del seu càrrec, s’hauria de mantenir al marge de les diferències politiques pròpies de la dinàmica local.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.