El darrer Ple Municipal de l’any aprovarà el pressupost pel 2011 i resoldrà el concurs de les ginguetes de la platja

23.12.10 Tr3s Micos Bloc.- Pel proper dilluns 27 de desembre, a les 12 del migdia,  s’ha convocat sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Caldes que tractarà el Pressupost municipal per a l’any 2011 i  resoldrà el concurs d’explotació de les guinguetes de la platja. També està previst que el Ple aprovi el text refós de la modificació del PGOU en el sector “Can Comas” que en el seu moment va ser rebutjat pel Departament d’Urbanisme de la Generalitat.

Com sigui que es tracta d’un ple extraordinari no hi ha capítol de precs i preguntes, si bé no es descarta es puguin presentar altres temes no inclosos a l’ordre del dia publicat. Com sempre, està prevista la seva retransmissió en directe per Caldetes Ràdio (92,3 FM)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.