Salutació i benvinguda

BENVINGUTS al bloc de la revista "Els Tr3s Micos" de Caldes d’Estrac. Una publicació independent, plural, democràtica i respectuosa amb els drets de les persones i de les institucions, així com defensora i promotora activa del dret d’informació i de la llibertat d’expressió.

"Els Tr3s Micos" preten explicar les coses que passen a Caldes d’Estrac sota criteris estrictament periodístics, amb informació puntual i d’abast, verídica, digne i contrastada pel seu equip de professionals. Òbviament també recullirà opinions diferents i fins i tot divergents, però l’eix central, és i serà la notícia estricta.

A més, mitjançant aquest BLOC, "Els Tr3s Micos" vol obrir un nou fòrum de diàleg i debat on es puguin comentar qüestions relacionades amb Caldes d’Estrac i amb els continguts de la revista i del propi BLOC. Naturalment sempre amb degut respecte cap a les persones i les seves opinions.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Salutació i benvinguda

 1. Vull donar la benvinguda a aquesta nova revista d’informació municipal que, sens dubte, enriquirà l’oferta informativa ja existent dins el nostre poble, donant-li forma a un escenari més lliure i plural.

  Felicitats i endavant !

 2. pep grau diu:

  Hola.
  Tan sols volia saber si i ha algun bloc que fes referencia a l,antiga discoteca que i habia a la carretera devant dels pisos del Nuñez i que es deia Crac,s.
  Moltes Merces.
  Pep Grau.
  Mataro.

Els comentaris estan tancats.